Топ астроложката Тамара Глоба даде прогнозата си за септември. По думите

...
Топ астроложката Тамара Глоба даде прогнозата си за септември. По думите
Коментари Харесай

Топ астроложка отсече! Кои зодии ще се радват през септември

Топ астроложката Тамара Глоба даде прогнозата си за септември. 

По думите на специалистката, септември ще продължи трендовете за затъмнение от август и в мощ ще влязат случаите и проблемите, почнали през последния отпускарски месец.
-->
Септември ще бъде богат на ярки събития, свързани с решаването на значими проблеми. Глоба предлага, в случай че е допустимо, да се откажете от пътувания на дълги дистанции и полети към 6, 7, 13, 14 септември и в последната седмица на месеца. Това е време на огромни повреди и нещастни случаи.

Всички проблеми, свързани с кариерата и финансите, зародили през август, ще бъдат сполучливо позволени през септември, споделя Глоба. Финансовото положение последователно ще се усъвършенства.

В здравословен проект астроложката поучава да опитате да се възстановите силите си. Обърнете повече внимание на това по какъв начин се чувствате. Не си заслужава да излизате отвън кожата си за дреболии. 

Опитайте се да водите здравословен метод на живот, стойте надалеч от споровете и не забравяйте да си почивате интензивно. 

Ето какви изненади са подготвили Звездите на всеки един знак от Зодиака съгласно прогнозата й: 

Овен

През първата седмица на месеца ще почувствате извънреден прилив на сили. И единствено от вас зависи накъде да насочите тази позитивна сила. Глоба е уверена, че през този месец ще съумеете доста да увеличите благосъстоянието си.

Телец

Още в първите дни на месеца ще стартират да ви мъчат дребни, само че чести проблеми. Всичко, което би трябвало да извършите, е да се възползвате от някои неприятности. Краят на месеца дава обещание да ви благодари за проявеното самообладание. 

Близнаци

Ще се сблъскате с куп нерешени проблеми, с които би трябвало да се заемете незабавно, с цел да ги доведете до разумния им край. Дори и не си и помисляйте да се захващате с нещо ново.

Ще ви радват единствено това, че без значение какъв брой доста проблеми са ви се струпали на главата, всичко ще се взема решение изненадващо елементарно.

Рак

През септември за множеството Раците всичко ще е обич. Какъвто и край да дава обещание новата ви връзка, пробвайте се да й се насладите възможно най-вече. 

Лъв

Звездите предизвестяват Лъвовете да се въздържат от дълги пътувания. Първата половина на месеца несъмнено няма да е вашето време. Но идващите две седмици дават обещание да бъдат доста сполучливи за прогрес в кариерата. Всичко, което би трябвало да извършите, е в избран миг да си държите езика зад зъбите. 

Дева

Една от аргументите за раздразнителното ви въодушевление през септември ще бъде празният портфейл. Не се поддавайте на провокации.

Прекарвайте повече време у дома, обръщайте внимание на околните си и до края на месеца обстановката ще се изглади от единствено себе си.

Везни

Ще трябва съществено да преразгледате отношението си към здравето. Ако опитате да се отървете от неприятните си привички, има огромна възможност това да завърши с триумф.

Скорпион

Приемате думите на сътрудниците и познатите прекомерно драговолно. Не би трябвало да сте толкоз откровени. Ако се водите от този съвет,  до края на месеца ще постигнете мечтаното почитание и престиж.

Стрелец

През септември най-сетне би трябвало да решите какво да вършиме със фамилните си проблеми. Не може да продължавате повече по този начин! Каквото и решение да вземете, Звездите ще ви оказват помощ да създадете ново семейство или да запазите остаряло.

Самотните представители на знака могат да се надяват на нови запознанства с противоположния пол.

Козирог

Време е да промените работата си или да започнете личен бизнес. Целият септември  ще способства за сполучливото реализиране на всяка, даже и най-смелата идея.

Не правете прибързани изводи по повод на новия си сътрудник.

Водолей

През втората половина на месеца Водолеите ще могат да получат обич или пари. Най-важното нещо, което би трябвало да запомнят, е, че ако преследват и двата заека, няма да хванат нито един.

Риби

Ако се оставите да ви завладеят финансови проблеми, бъдете деликатни, тъй като може да ви бъде отказана помощ, даже и най-близките хора. Една свада може да унищожи връзките ви вечно, написа jenata.blitz.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР